TIM EEKMAN BLIJFT, BAS MOURITS VERTREKT BIJ BVV

De 28-jarige ervaren rechter vleugelverdediger Tim Eekman (foto), die bekend staat om zijn aanvallende impulsen, blijft ook volgend seizoen actief op sportpark De Bongerd. Tim maakte in 2014 de overstap van Sparta Rotterdam naar BVV Barendrecht. Tim begint na de zomer, na een uitstap van een seizoen naar Kozakken Boys, alweer aan zijn zesde jaargang bij BVV Barendrecht. Uiteraard is de technische staf van de club blij dat Tim zijn verblijf op sportpark De Bongerd verlengt.

Bas Mourits vertrekt na de zomer bij BVV Barendrecht en keert volgens seizoen terug naar zijn jeugdliefde TOGB. De 30-jarige sympathieke aanvaller gaat na zeven seizoenen actief te zijn geweest voor het rood/witte vlaggenschip terug naar Berkel en Rodenrijs. Bas gaat proberen zijn rijke voetbalervaring over te brengen op de jonge zondagselectie van TOGB en begint tegelijkertijd aan aan zijn trainerscursus UEFA II.

Vorige week maakte Barendrecht al bekend dat Danny Monster, Max van Dijk, Ramy Salem en Stanley Husen na de zomer ook bij BVV Barendrecht blijven. Middenvelder Bram de Bruin, afgelopen zomer overgekomen van Capelle, zet na de zomer zijn voetbalcarrière voort bij Rijnsburgse Boys.