VIER STERKHOUDERS VERLENGEN OP DE BONGERD

BVV Barendrecht heeft zich ook voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van vier sterkhouders. Danny Monster, Ramy Salem, Max van Dijk en Stanley Husen zijn ook volgend seizoen actief op sportpark De Bongerd. “Zij bevestigen daarmee het vertrouwen in de ambities en de koers van de club en daar zijn we uiteraard erg blij mee”, stelt technisch manager Gert van der Wal.

Danny Monster, momenteel voorspoedig herstellende van een hernia-blessure, is als vormgever en aanjager op het middenveld haast niet meer weg te denken bij ons vlaggenschip. De middenvelder begint volgend seizoen alweer aan zijn negende jaargang bij de rood/witten.

Aanvoerder Max van Dijk (28), die de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een dragende en stabiele kracht in de verdediging en een verbindende factor is binnen de selectie, begint na de zomer aan zijn zevende seizoen bij BVV Barendrecht.

De 26-jarige doelgerichte vleugelaanvaller Ramy Salem is dit najaar ijzersterk teruggekomen na zijn forse knieblessure en heeft al snel weer een basisplaats veroverd en een belangrijke bijdrage geleverd aan een goede reeks resultaten. Ramy begint volgend seizoen aan zijn vijfde jaar op sportpark De Bongerd.

Centrale verdediger en kersverse vader Stanley Husen (30) heeft na vijf seizoenen afwezigheid zijn draai op de voor hem vertrouwde Bongerd weer helemaal gevonden. Hij maakt ook volgend seizoen met zijn opbouwende kwaliteiten en routine een belangrijk onderdeel uit van de hoofdmacht.