FLETS BARENDRECHT VERLIEST VAN FC LISSE

Barendrecht 1 heeft zaterdag verloren van FC Lisse. De Bollenploeg was op sportpark De Bongerd met 2-0 te sterk voor de rood/witten.

De Bongerdbewoners, die de laatste twee wedstrijden hadden gewonnen, kwamen in de thuisbeurt tegen FC Lisse geen moment in hun spel. In een rommelige eerste helft was Barendrecht nog wel twee keer dichtbij een openingstreffer, maar Peter de Lange had bij twee goede mogelijkheden vlak voor rust het vizier niet op scherp. Na rust hadden de gasten uit Lisse het betere van het spel. Dat leidde na tien minuten tot de openingstreffer, die binnen werd gekopt door Zwetsloot (0-1).

Barendrecht ging op zoek naar de gelijkmaker, maar gevaarlijk werden de Bongerdbewoners nauwelijks. FC Lisse bleef eenvoudig overeind en trok gaandeweg de wedstrijd het duel naar zich toe. Invaller Verweij maakte een kwartier voor tijd de tweede treffer voor FC Lisse (0-2), waarmee de eindstand op het bord kwam. In de slotminuut raakte de Bollenploeg nog de lat.