ZWAARBEVOCHTEN ZEGE VOOR BARENDRECHT ONDER-23

Het Onder-23 team van BVV Barendrecht blijft aan kop in de tweede divisie C. De rood/witten boekten zaterdag een zwaarbevochten overwinning tegen Kloetinge.

De Zeeuwse gasten begonnen als gedeelde nummer twee aan het duel met koploper Barendrecht. Het werd dan ook een lastige wedstrijd voor de rood/witten, die voor de rust het duel al wel hadden kunnen beslissen. Twee grote kansen en een strafschop waren echter niet besteed aan de Barendrechtse jeugdtalenten, die daardoor tot ver in de tweede helft moesten wachten voordat zij konden toeslaan. Christian Bellassai zorgde na 65 minuten voor de enige treffer van de wedstrijd (1-0). Dat Barendrecht Onder-23 de overwinning over de streep trok was ook te danken aan Maxim Kooiman (foto), die met knap keeperswerk zijn doel schoon hield. Barendrecht Onder-23 bestendigde daarmee zijn koppositie.