ZATERDAG: G-VOETBALLERS BEREIDEN ZICH MET THUISTOERNOOI VOOR OP NIEUWE SEIZOEN

Nu de eerste trainingen van het nieuwe seizoen van start gaan, zijn ook de G-teams van BVV Barendrecht begonnen aan de voorbereiding. Daarvoor organiseert een ploeg BVV-vrijwilligers komende zaterdag 19 augustus zelfs een eigen thuistoernooi, waarin de G-voetballers zich alvast in oefenverband kunnen meten met tegenstanders vanuit het hele land.

Aan de eerste editie van het ‘voorbereidingstoernooi’ doen 8 andere mooie clubs mee. Naast de BVV zijn ook de G-teams van Smitshoek, Honselersdijk, Zuidland, TEC, FC Eindhoven, SVV en FC Oegstgeest van de partij. Welke ploegen elkaar treffen is nog spannend, want het toernooi begint zaterdagochtend om 09.30 uur met de loting op het hoofdveld! Tot die tijd zullen de G-voetballers in spanning blijven tegen wie ze het zaterdag in het toernooi moeten opnemen.

De wedstrijden beginnen om 10.00 uur en duren in de ochtend tot 12.00 uur. Na een smakelijke lunchpauze, mogelijk gemaakt door supermarkt Jumbo Barendrecht, gaat het toernooi om 13.00 uur verder met het middagprogramma. Rond 15.00 uur is de afsluiting, waarbij er na de prijsuitreiking ook nog een broodje hamburger is voor alle deelnemers.

Het openingstoernooi is mogelijk dankzij de inzet van een hoop enthousiaste BVV-vrijwilligers, onder leiding van Sven Louter en Daniella ten Pierik. RHM Projecten, shirtsponsor van de Barendrechtse G-teams, levert als sponsor van het toernooi ook een welkome bijdrage aan het slagen van het evenement. Het zal dus zonder twijfel een geweldige voetbaldag worden voor de acht G-teams die aan het toernooi deelnemen. Ook toeschouwers zijn natuurlijk meer dan welkom op sportpark De Bongerd.