ZAALVOETBALCOMPETITIE HEEFT KOMEND SEIZOEN PLAATS VOOR NIEUWE TEAMS

De zaalvoetbalcompetitie van BVV Barendrecht heeft voor komend seizoen plaats voor nieuwe teams! De interne competitie, verdeeld over drie divisies, wordt al meer dan 40 jaar (!) elke maandagavond gespeeld. Ondanks dat er nog vele vragen zijn met betrekking tot corona, gaat het secretariaat van de zaalcompetitie toch al beginnen met de voorbereidingen voor de nieuwe zaalvoetbalcompetitie die vanaf september van start moet gaan.

Een zaalvoetbalteam bestaat uit minimaal 7 personen en gemiddeld speelt elk team om de week een wedstrijd. De duels worden elke maandagavond gespeeld tussen 18.25 en 23.00 uur in sporthal De Waterpoort aan het Middeldijkerplein in Carnisselande. In de drie divisie waarin gespeeld wordt, is plaats voor circa dertig teams. Ook wordt er elk seizoen een bekercompetitie over alle divisie georganiseerd.

Wie graag met vrienden of collega’s regelmatig een zaalvoetbalwedstrijd wil spelen, kan zich nu inschrijven via zaalvoetbal@bvvbarendrecht.nl of contact opnemen met Niek Haerkens (06-51593603).

De competitie van dit seizoen kon vanwege de corona-maatregelen helaas niet afgemaakt worden. In alle divisies ging er één team wel duidelijk aan de leiding. Daarom heeft de wedstrijdleiding besloten dat de drie koplopers Fercam, FC Sranang Maghreb en Simonis Verf / Sikkens bij aanvang van de nieuwe competitie toch een beker uitgereikt krijgen.