YOUNG CONNECT OP DONDERDAG 13 JULI VAN START VOOR AMBITIEUZE (BVV) JONGEREN

Binnen de BVV “jeugd” van onze voetbalvereniging is het idee ontstaan om Young Connect op te richten. Deze netwerkclub is gebaseerd op de Businessclub van BVV Barendrecht, maar dan voor het jongere segment voor leden tussen de 18 en 35 jaar.

Young Connect is opgericht om studenten, werkenden en jonge ondernemers bij elkaar te brengen met het doel om te connecten. Of dit nu gaat om elkaar te helpen met het vinden van stageplekken, nieuw werk of simpelweg een gezellige en interessante avond met elkaar beleven. Uiteraard worden er vanuit de club de nodige leuke activiteiten en evenementen georganiseerd om elkaar te ontmoeten.

De aftrap van Young Connect is op donderdag 13 juli a.s. in Café Den Pimpelaer vanaf 17.30 uur. Iedereen tussen de 18 en 35 jaar is welkom en de avond is bedoeld voor iedereen in die leeftijdsgroep die leeftijdgenoten wil ontmoeten. Je hoeft dus geen eigen onderneming te hebben of lid te zijn van BVV Barendrecht.

Behalve twee bekende BVV-sprekers is er een fameuze self-made Mystery Guest om alle aanwezigen te overtuigen van dit fantastische initiatief. Naast het serieuze deel is er uiteraard ook ruimte om onder het genot van een hapje en drankje te connecten en er een gezellige avond van te maken.

Heb je interesse? Meld je dan graag even aan via info@youngconnectbarendrecht.nl of volg de Instagram-pagina.