WORD TOERNOOIVRIENDJE VAN OPTIMA AKEMANN GIRLS CUP

Damesvoetbal

BVV Barendrecht organiseert voor het eerst een toernooi voor selectieteams van Meisjes Onder-19 en Meisjes Onder-17. Deze Optima Akemann Girls Cup vindt plaats op zaterdag 16 juni op sportpark De Bongerd.

Om het toernooi mede mogelijk te maken, zoeken de organisatoren zogenaamde toernooivriendjes. Voor slechts een tientje word je toernooivriendje! Met een eenmalige donatie van € 10,- kun je het toernooi steunen. Geïnteresseerden kunnen hun bijdrage storten op rekeningnummer NL 48 RABO 0131 6789 22 ten name van BVV Barendrecht ovv Akemann Girls Cup 2018. Een contante donatie bij een van de toernooiorganisatoren mag natuurlijk ook! De organisatie van het toernooi is in handen van Kim Hendriks (Excelsior/Barendrecht), Marjan van der Tholen (Toernooi Commissie BVV Barendrecht), Albert Prins (MO19-1) en John Ardon (MO19-1).

De organisatoren zijn erin geslaagd om een sterk deelnemers veld samen te stellen voor de MO-19 en MO-17 categorieën. Op zaterdag 16 juni komen toonaangevende hoofdklasse teams uit diverse districten naar Barendrecht voor een onderlinge krachtmeting. De deelnemende teams zijn Barendrecht, Baronie,Buitenveldert, Delta Sports, DSS Haarlem, Hoogland, Reigerboys, OJC Rosmalen, SC ’t Gooi, SC ’t Zand, Stedoco en VDZ Arnhem.