WINST EN VERLIES VOOR BARENDRECHT IN VALENCIA

Barendrecht speelde zaterdag twee oefenduels tijdens het trainingskamp in Valencia. Dat leverden de rood/witten een zege en een nederlaag op.

Nadat de selectie vrijdagavond de Spaanse profs van Levante en Girona tegen elkaar zag voetballen (2-2 gelijkspel), kwam Barendrecht zaterdagochtend twee keer dertig minuten in actie tegen zondag-hoofdklasser Be Quick 1887 uit het Groningse Haren. Een doelpunt van Ali Khaldi op aangeven van Burak Dogan was goed voor een 1-0 overwinning. Later op de dag kruisten de Bongerdbewoners ook de degens met RKAVV uit Leidschendam. Ondanks diverse goede kansen voor de rood/witten, wist Barendrecht niet te scoren. De zondag-hoofklasser deed dat vlak na rust wel, waardoor de tweede wedstrijd van de dag eindigde in een 0-1 nederlaag.

Zondag keert Barendrecht terug naar Nederland. Komende week bereidt de ploeg zich voor op de hervatting van de Tweede Divisie, komende zaterdag 12 januari om 14.30 uur in eigen huis tegen Jong Almere City.