WEER WINST VOOR BARENDRECHT JO-19

Barendrecht JO-19 heeft zaterdag opnieuw gewonnen. De rood/witten versloegen ditmaal RKDVC met 4-2. Het lijkt een gewoonte voor de junioren te gaan worden om moeizaam uit de startblokken te komen. In de zesde minuut was RKDVC beter bij de les en tekende het voor de 0-1. Een inspirerende actie van Marouane Bakour zorgde na een kwartier weer voor de gelijkmaker (1-1). Armando de Bruijn zorgde voor een 2-1 voorsprong in de 38e minuut. Helaas speelde de rood/witte formatie te statisch en werd vlak voor rust toch weer gelijk gemaakt (2-2). Vlak na rust was het opnieuw Bakour die het Barendrechtse vlaggenschip van de jeugd op een 3-2 voorsprong kon brengen. Halverwege de tweede helft wist Sjacco Meijer (teruggekomen van blessure) de stand verder omhoog tillen en kopte hij de stand naar 4-2. Deze voorsprong werd niet meer weggegeven. Hierdoor nestelen de jeugdtalenten van de BVV zich steviger op de tweede stek in de kampioensstrijd in de derde divisie. Zaterdag staat er een inhaalduel voor de competitie op het programma in Leidschendam, aftrap 14.30 uur.