WEER OVERWINNING VOOR EXCELSIOR-BARENDRECHT VROUWEN

Na de spectaculaire opening van het seizoen middels een overwinning op ADO Den Haag, hebben de vrouwen van Excelsior/Barendrecht vrijdagavond ook hun tweede wedstrijd gewonnen. Op sportpark De Bongerd werd Achilles ’29 met 5-1 verslagen.

Al na een half uur spelen had Excelsior/Barendrecht op De Bongerd een 3-0 voorsprong te pakken. Sherallin Henriquez maakte er twee en tussendoor pikte ook Nidia Bos een doelpunt mee. Vlak voor rust deed Achilles ’29 wat terug en werd het uit een vrije trap 3-1. Daar liet de ploeg van trainer Richard Mank zich niet door van de wijs brengen. Kort na de pauze maakte Henriquez haar derde van de avond waardoor het 4-1 werd. Of dat nog niet genoeg was, werd het in de blessuretijd ook nog 5-1 via Sharona Versluis.

Door de tweede overwinning is Excelsior/Barendrecht momenteel zelfs koploper in de Eredivisie Vrouwen. Vrijdagavond komt de ploeg weer in actie; dan zijn de vrouwen van PSV in Eindhoven de tegenstander.