WEDSTRIJD- EN TRAININGSSCHEMA BVV-JEUGD VOOR ZATERDAG 28 NOVEMBER

Ondanks de coronamaatregelen gaat de jeugdafdeling van BVV Barendrecht er de komende weken toch een sportief einde van het kalenderjaar van maken! Er is zelfs een interne ‘corona-competitie’ gestart voor de onderbouw om ook het wedstrijdelement terug te brengen. Jeugdleden mogen ondanks de coronabeperkingen immers gewoon trainen. Dat betekent dat de jeugdtrainingen op doordeweekse avonden gewoon door kunnen gaan en er op zaterdag ruimte is voor trainingen en onderlinge wedstrijden tussen de jeugdteams van BVV Barendrecht.

Voor de onderbouw (JO8 t/m JO12) en de breedtesport JO13 is een onderlinge competitie opgezet, waarbij teams elke week een volledige wedstrijd spelen. Voor de selectie JO13 t/m JO19 en breedtesport JO15 t/m JO19 kan er getraind worden. Ook bij de Bongerdjes en Champions League voeren we geen wijzigingen door.

De aanpassingen met het terugkeren van meer wedstrijdelementen doen we vooral om de voetbalontwikkeling en het voetbalplezier van onze jeugd op peil te houden. Voor toeschouwers gelden echter nog steeds dezelfde maatregelen, namelijk dat die helaas niet welkom zijn om de duels bij te wonen. Ouders wordt dan ook nogmaals opgeroepen om hun kinderen alleen te brengen en halen en niet bij de wedstrijden of trainingen te blijven. Ook de kleedkamers en kantine blijven gesloten.

Het trainingsschema en het interne wedstrijdprogramma dat van toepassing is voor komende zaterdag 28 november is hieronder zichtbaar. Voor de trainingen op doordeweekse avonden geldt het reguliere trainingsschema.