Vrijwilligers

Vrijwilligers

Hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor BVV Barendrecht is ongetwijfeld wel duidelijk. Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers bestaan en dat geldt natuurlijk ook voor BVV Barendrecht.

Voor velen is het draaien van een voetbalvereniging vanzelfsprekend, bijvoorbeeld dat er een scheidsrechter is voor elke jeugdwedstrijd. Maar in de praktijk heeft BVV Barendrecht, ondanks de inzet van vele vrijwilligers, een fors tekort om alle trainingen, wedstrijden en andere activiteiten op onze club in goede banen te leiden. Veel mensen vervullen zelfs meerdere rollen om alle gaatjes dicht te lopen.

Derhalve blijven wij roepen, verzoeken en misschien wel smeken om u aan te melden als nieuwe vrijwilliger! Of u nu wel of geen voetbalervaring heeft doet niet ter zake, want behalve trainers, leiders, scheidsrechters en wedstrijdcoördinatoren kunnen we ook op talrijke andere plekken binnen onze club hulp gebruiken. Denkt u bijvoorbeeld aan de kantine, de werkploeg of in de financiële administratie – alle hulp is meer dan welkom!

In onderstaand overzicht staan al onze meest recente vacatures voor vrijwilligersposities. Mocht u in het onderstaande overzicht niets vinden waar uw interesse naar uitgaat, maar toch graag wat doen voor de BVV, neem dan contact met ons op via vrijwilligers@bvvbarendrecht.nl.

Vrijwilligers vacatures

Toernooicommissie

Vanaf paar uur per maand
vrijwilligers@bvvbarendrecht.nl

Binnen de toernooicommissie voor de jeugdafdeling zijn er verschillende vrijwilligersvacatures:

 • Hoofd Toernooicommissie
 • Toernooicommissie lid voor selectie teams
 • Toernooicommissie lid voor uit-toernooien (jeugd recreatief)
 • Toernooicommissie lid voor thuis-toernooien (jeugd recreatief)

Jeugdcoördinator

Vanaf paar uur per maand
vrijwilligers@bvvbarendrecht.nl

De jeugdcoördinator is actief ter ondersteuning aan de technisch jeugdcoördinatoren, leiders, trainers en ouders. Er is ruimte voor jeugdcoördinatoren in de bovenbouw, middenbouw en onderbouw.

Jeugdsecretariaat

Vanaf paar uur per maand
vrijwilligers@bvvbarendrecht.nl

Binnen het jeugdsecretariaat wordt de ledenadministratie verzorgd. Er zijn onder meer vrijwilligersposities voor de onderstaande activiteiten:

 • Ledenmutaties (aanmeldingen, inschrijvingen en wijzigingen)
 • Teambeheer / Teammutaties en registratie leiders en trainers
 • VOG-aanvragen
 • Contributiezaken

Bestuursdienst

Circa 5 uur per maand
vrijwilligers@bvvbarendrecht.nl

Wij zoeken meerdere personen die willen optreden als gastheer/-vrouw voor het wedstrijdsecretariaat op de wedstrijddagen. Voor de zaterdagochtend tussen 07.15 uur – 12.30 uur en de zaterdagmiddag tussen 12.30 uur-17.30 uur zijn voor beide dagdelen zes koppels nodig. Als alle plekken ingevuld zijn, betekent het dat u circa 5-6 keer per seizoen aan de beurt bent. Ook voor doordeweekse avonden zijn wij op zoek naar vrijwilligers die bestuursdienst willen draaien als er wedstrijden gespeeld worden. Hoe meer gastheren/-vrouwen er gevonden worden, des te minder het aantal beurten!

Kantinemedewerkers

Vanaf 1 dagdeel per maand
Jan Kooiman – 06-40920130

Natuurlijk zijn er ook nog mensen nodig om alle spelers, tegenstanders, bezoekers dan wel trainingsleden te voorzien van een natje en een droogje. Op de zaterdag (eens per maand 4 uur) en op doordeweekse avonden tussen 17.30 uur en 24.00 uur is er ruimte. Het gaat zowel om bardienst als medewerkers voor in de keuken. Op zaterdagmiddag is er ook behoefte aan barbezetting in het Businesshome van de club. Deze rol kan ook gedeeltelijk in ploegen worden ingevuld.

Winkel en BVV-kleding

Vanaf 2 uur per maand
Robert Lucas – 06-22959447

Vanuit de BVV Shop worden de kledinglease pakketten voor de jeugdteams verzorgd. Daarnaast worden naast de BVV voetbal- en trainingskleding verschillende BVV-artikelen verkocht. Van de opbrengst verzorgen wij voor onze vrijwillige jeugdtrainers een complete kledingset, net als voor onze verenigingsscheidsrechters.

Wij zoeken per direct hulp in de BVV Shop, zowel voor medewerkers die in de winkel willen staan op zaterdagen of doordeweekse avonden, als voor vrijwilligers die het inventaris-beheer willen verzorgen (bestellingen, inventaris en financiën).

Scheidsrechters

Circa 2 uur per week
Rob Overkleeft – 06-55177995

BVV Barendrecht heeft plaats voor clubscheidsrechters die op zaterdagmiddag willen fluiten. Voor enkele selectieteams is er ook behoefte aan grensrechters.

Onderhoud

Vanaf 4 uur per week
Robert Lucas – 06-22959447

Voor het onderhoud van de accommodatie heeft BVV Barendrecht verschillende functies vacant:

 1. Technisch onderhoud (timmermannen / schilders / elektriciens, etc)
 2. Schoonmaak ploeg (kantine / kleedkamer, etc)
 3. Bestuurslid facilitaire zaken

Communicatie medewerkers

Vanaf paar uur per maand
Jeroen Nagtegaal – 06-47978091

Op het gebied van communicatie heeft BVV Barendrecht verschillende vrijwilligersvacatures:

 1. IT management / Beheer (webdesign en beheer)
 2. Web content beheer (schrijvers / fotografen)

Video-analyse

Circa 3 uur per week
vrijwilligers@bvvbarendrecht.nl

Als onderdeel van de (jeugd)opleiding heeft BVV Barendrecht behoefte aan een cameraman / -vrouw die video-opnames kan maken ten behoeve van video-analyse (technische zaken / selectieteams)

Commissie PRS

Circa 5 uur per maand
Piet Schadee – 06-50501395

Voor de commissie Positiviteit, Respect en Sportiviteit (PRS) heeft BVV Barendrecht ruimte voor nieuwe leden op het gebied van:

 1. Tuchtzaken KNVB
 2. Tuchtzaken intern
 3. Vertrouwenspersoon

Jeugdactiviteiten

Circa 5 uur per maand
vrijwilligers@bvvbarendrecht.nl

Gedurende het seizoen organiseert de jeugdafdeling van BVV Barendrecht verschillende aanvullende activiteiten. Voor deze jeugdactiviteiten zoekt de club nog de volgende vrijwilligers

 1. Activiteiten-begeleider – Helpen bij activiteiten
 2. Evenementen organisatie-begeleider – Organiseren van activiteiten

Financiën

Vanaf een paar uur per maand
Martin Seltenrijch – 06-53241132

Op het gebied van financiën heeft BVV Barendrecht verschillende vrijwilligersvacatures:

 1. Penningmeester BVV (bestuursfunctie)
 2. Financieel medewerkers – Diverse mogelijkheden

Wedstrijdzaken

Vanaf een paar uur per maand
vrijwilligers@bvvbarendrecht.nl

Voor het organiseren van de vele wedstrijden van alle teams van BVV Barendrecht, heeft de club de volgende vacatures op het gebied van wedstrijdzaken.

 • Bestuurslid wedstrijdzaken BVV Barendrecht
 • Wedstrijdzaken Jeugd recreatief

Verzorgers

Circa 1 zaterdag per maand
Pieter van Hengel – 06-53518611

De afdeling verzorging is op zoek naar verzorgers(ters) voor onze Jeugdafdeling en voor de algemene verzorging op de zaterdagen. Wij betalen hiervoor een vergoeding, dus als u interesse heeft om op dit vlak iets voor ons te betekenen, kunt u een bericht sturen naar Pieter van Hengel, coördinator verzorging.

G-voetbal begeleiders

Circa 3 uur per week
Daniella ten Pierik

De G-voetballers van BVV Barendrecht hebben plaats voor een nieuwe begeleider. De enthousiaste voetballers met een verstandelijke of lichamelijke beperking zijn op zoek naar kandidaten die het begeleidingsteam willen versterken. Kandidaten moeten beschikken over gevoel voor humor, inlevingsvermogen hebben en voetbal niet alleen zien als een spelletje om te winnen, maar vooral als een gezellig wekelijks evenement. Het team van vier begeleiders kan nog wel wat versterking gebruiken, dus ze zijn op zoek naar vrijwilligers die net zo enthousiast zijn als de voetballers zelf.

Heeft u interesse in één van deze rollen of wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in