Vrijwilligers

Vrijwilligers

Hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor een club zijn is zo langzamerhand wel duidelijk. Geen enkele vereniging kan zonder zijn vrijwilligers bestaan. Dit geldt evenzo voor de BVV Barendrecht.

Voor velen is alles zo vanzelfsprekend, bijvoorbeeld dat er een scheidsrechter is voor F18. Op dit moment is de rek eruit en voor die vrijwilliger die één of meerdere rollen vervult ook. Derhalve blijven wij roepen, verzoeken en misschien wel smeken om u aan te melden als nieuwe vrijwilliger.

Inmiddels zijn wij ons alweer aan het oriënteren op het nieuwe seizoen, want een aantal vrijwilligers heeft aangegeven het komende seizoen te stoppen. Zo heeft onder meer Hans Dubbeld te kennen gegeven te stoppen als scheidsrechtercoördinator en Marcel Louter als de wedstrijdsecretaris pupillen. Dus voelt u zich geroepen, maak dit kenbaar!

In onderstaand overzicht staan de meest recente vacatures. Mocht u in het onderstaande overzicht niets vinden waar uw interesse naar uitgaat en wilt u toch graag wat doen voor de BVV, neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Mansour Jouhri via vrijwilligers@bvvbarendrecht.nl.

Vrijwilligers vacatures

Scheidsrechters coördinator

De scheidsrechterscoördinator verzorgt de indeling van de beschikbare scheidsrechters. Hij of zij ondersteunt de (jonge/nieuwe) scheidsrechters bij hun taak. Daarnaast is hij of zij het aanspreekpunt betreffende alle scheidsrechterszaken.

Onafhankelijke leiders voor jeugd selectieteams

Voor een groot aantal jeugd selectie teams (A t/m D) zijn we op zoek naar leiders. Een enorm leuke en belangrijke rol binnen het team – ‘de spin in het web’. Selectie teams hebben een onafhankelijke trainer / coach die door BVV Barendrecht wordt aangesteld. Onafhankelijk houdt in dat er geen eigen kind in het team speelt. Om zich te kunnen focussen op het team is een tweede onafhankelijke leider nodig die de overige taken van een leider uitvoert. We zoeken een onafhankelijk iemand zodat er geen belangenverstrengeling is over bijvoorbeeld indeling van een eigen kind. Ook willen we niet dat een leider stopt bij een team omdat gedurende het seizoen een eigen kind mogelijk van team wisselt. De volledige beschrijving van deze rol vindt u hier.

Verzorgers

De afdeling verzorging is op zoek naar verzorgers(ters) voor onze Jeugdafdeling en voor de algemene verzorging op de zaterdagen. Wij betalen hiervoor een vergoeding, dus als u interesse heeft om op dit vlak iets voor ons te betekenen… graag een berichtje naar verzorging@bvvbarendrecht.nl of bel Pieter van Hengel, coördinator verzorging: 06-53518611.

Wedstrijd coördinator senioren 4e tot en met 21e

2de Vrijwilligerscoördinator

Wij zijn wij op zoek naar een 2de vrijwilligerscoördinator. Deze functionaris is verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid, het coördineren van de instroom van nieuwe vrijwilligers (het werven en plaatsen), het initialiseren van deskundigheidbevordering van vrijwilligers en het coördineren van maatschappelijke stages (MAS) en stages van sport en bewegen.

Gastheer / gastvrouw – Medewerkers bestuursdienst

Wij zoeken meerdere personen die willen optreden als gastheer/-vrouw voor het wedstrijdsecretariaat op de wedstrijddagen. Voor de zaterdagochtend tussen 07.15 uur – 12.30 uur en de zaterdagmiddag tussen 12.30 uur-17.30 uur zijn voor beide dagdelen 6 koppels nodig. Dit betekent dat u ca. 5/6 keer per seizoen aan de beurt bent. Ook voor doordeweekse avonden zijn wij op zoek naar vrijwilligers die bestuursdienst willen draaien als er wedstrijden gespeeld worden. Hoe meer gastheren/-vrouwen er gevonden worden, des te minder het aantal beurten!

Kantinemedewerkers

Natuurlijk zijn er ook nog mensen nodig om alle spelers, tegenstanders, bezoekers dan wel trainingsleden te voorzien van een natje en een droogje. Op de zaterdagochtend (1x per maand 4 uur) en op doordeweekse avonden tussen 17.30 uur en 24.00 uur. Deze rol kan ook gedeeltelijk in ploegen worden ingevuld.

Scheidsrechters

Clubscheidsrechters voor de zaterdagmiddag.

Begeleider(s) G-voetbalteams

BVV is dringend op zoek naar nieuwe begeleiders voor de G-teams. De club zoekt personen die het leuk vinden om samen met een medebegeleider ‘s zaterdags met een groep vnl. verstandelijk beperkte voetballers op stap te gaan. Wie goed met elkaar leren voetballen belangrijker vindt dan koste wat het kost kampioen worden, een beetje kan relativeren, niet snel van slag raakt door ‘ongewone’ situaties, gemakkelijk communiceert en in het bezit is van een rijbewijs, is een uitstekende kandidaat voor deze vrijwilligersrol binnen de club.

Leiders / trainers diverse jeugdelftallen

Helaas zijn nog enkele functies niet vervuld. Daarom hierbij het verzoek u aan te melden als leider en/of trainer, want indien een jeugdelftal geen leider heeft kan en wordt er ook niet gespeeld. Meldt u daarom aan bij de coördinator van de leeftijdscategorie waarin uw kind speelt.

Bestuurslid wedstrijdzaken

Wedstrijd coördinator O6/ O7 ( Bongerdjes Champions Leaque)

Wedstrijd coördinator O8,O9,O10,O11,O12,O13

Wedstrijd coördinator O14,O15,O16,O17,O18,O19

Wedstrijd coördinator meiden O13,O15,O17,O19 en 3 vrouwen teams veld en 4 vrouwen teams zaalvoetbal ( KNVB )

Medewerkers BVV Shop

Vanuit de BVV Shop worden de kledinglease pakketten voor de jeugdteams verzorgd. Daarnaast worden naast de BVV voetbal- en trainingskleding verschillende BVV-artikelen verkocht. Van de opbrengst verzorgen wij voor onze vrijwillige jeugdtrainers een complete trainingsset en onze vereniginsscheidsrechters.

Onze BVV Shop is nu op de zaterdagen geopend van 9.00 uur t/m 12.00 uur. Wij zoeken per direct hulp in de BVV Shop. Mocht er interesse en mogelijkheden zijn op dezelfde tijden, maar andere openingstijden – bijvoorbeeld doordeweeks tijdens trainingen – is in overleg ook mogelijk.

Heeft u interesse in één van deze rollen of wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande contact formulier in