VOETBALQUIZ LEVERT MEER DAN 900 EURO OP VOOR BVV

BVV Barendrecht is het Koningsdag-weekend ondanks de voetballoze periode goed van start gegaan. De voetbalvereniging krijgt eerdaags meer dan € 900,- op de rekening gestort, naar aanleiding van de Online BVV Voetbalquiz die vrijdagavond georganiseerd werd.

Op initiatief van een van de betrokken BVV-leden werd het, op afstand, een gezellige avond. De vragen waren verdeeld over vier ronden en bestonden uit diverse voetbalonderwerpen, variërend van vragen over de Nederlandse competitie, vrouwenvoetbal en spelersvrouwen tot vragen over het amateurvoetbal in de regio én natuurlijk BVV Barendrecht. De quiz duurde ruim anderhalf uur.

Deelnemers werd gevraagd om een bijdrage van € 10,-. Meer dan 90 mensen schreven zich in en steunden daarmee BVV Barendrecht in deze financieel zware tijden voor de club. Er was ook een prijs voor de winnaar; een heus voetbal-overlevingspakket waarmee de échte voetbalkenner zijn kennis nog wat verder kon bijspijkeren. Sjon van Ballegooijen ging er uiteindelijk met de winst vandoor en troefde daarmee de andere titelkandidaten Michiel van den Berg en Michel Nys af.

Hopelijk zijn er snel weer mogelijkheden om elkaar op sportpark De Bongerd te treffen.