VIP-BEHANDELINGEN G-VOETBALLERS BVV EN RUPEL BOOM

De G-voetballers van BVV Barendrecht en Rupel Boom hebben half april genoten van een VIP-behandeling op sportpark De Bongerd. Rondom het oefenduel tussen de BVV-voetballers en de Belgische tegenstander kregen de spelers en begeleiders een bijzondere ontvangst.

Het G-voetbalteam van Rupel Boom kwam Barendrecht in het kader van een uitwisseling. Eerder dit seizoen waren de Barendrechtse G-voetballers al te gast in België, half april deden de Belgische G-voetballers sportpark De Bongerd aan. Na de ontvangst in het Businesshome van de BVV met een smakelijke vroege lunch mochten beide teams zich omkleden in de kleedkamers onder de tribune, om daarna hun oefenwedstrijd te spelen op het hoofdveld. Aangemoedigd door alle ouders en begeleiders en tientallen toeschouwers was gastheer Barendrecht in de stralende zon sportief de betere ploeg en werd de oefenwedstrijd gewonnen van Rupel Boom.

Ook daarna was het nog niet voorbij, want na het oefenduel mochten de spelers van beide teams een erehaag vormen bij de opkomst van Barendrecht 1 voor hun wedstrijd tegen Staphorst. De regenboog die op de achtergrond zichtbaar was in de nevel van de sproeiers, was een prachtige symbolische kers op de taart voor de deelnemers. Gezamenlijk bekeken de voetballers van Rupel Boom en Barendrecht de wedstrijd van de hoofdmacht, waarna de bijzondere dag met een drankje in de kantine werd afgesloten.

Vanuit Rupel Boom en de staf van de eigen G-voetballers mocht BVV Barendrecht veel dankbetuigingen ontvangen voor de fantastische dag, die dankzij de inzet van verschillende BVV-vrijwilligers mogelijk is gemaakt.