VERZORGING DRINGEND OP ZOEK NAAR VERSTERKING VOOR NIEUWE SEIZOEN

Ondanks de bijzondere tijden, is het verzorgingsteam van BVV Barendrecht al bezig om het team voor het seizoen 2020/2021 weer op orde te krijgen. Buiten de openstaande vacatures (voor Vrouwen 1) zijn we ook dringend op zoek naar nieuwe verzorgers/verzorgsters die de Algemene Verzorging kunnen doen op o.a. de zaterdagen.

Het team kan nog wel een aantal enthousiasten nieuwe krachten gebruiken, bijvoorbeeld mensen die graag de opleiding Sportverzorging willen doen, maar het te duur vinden om dat nu te betalen. De club kan daarin wellicht tegemoetkoming bieden. Ook EHBO’ers die hun horizon willen verbreden, zijn van harte welkom. Coördinator Pieter van Hengel vertelt u graag meer over de mogelijkheden om toe te treden bij onze fijne groep verzorgers/verzorgsters.

Het zou toch te gek zijn als we op de zaterdagen geen EHBO en verzorging meer kunnen bieden aan onze leden en onze gasten? Wilt u daarom eens om u heen kijken of zelf nadenken of dit iets voor u is of kan worden? Dat zouden we erg op prijs stellen.

Ik spreek of ontmoet u graag, dus neem gerust contact met mij op!

Pieter van Hengel
Coördinator Verzorging BVV Barendrecht 
E: verzorging@bvvbarendrecht.nl
T: 06-53518611

OVER DE AUTEUR: Pieter van Hengel

Pieter is vanaf mei 2006 de Verzorging Coordinator van de BVV Barendrecht. In het dagelijkse leven is hij Praktijkcoach bij de Recherche op Zuid, bureau Zuidplein. De studenten doen onder leiding van hem hun stage(s) en dit is een prima baan binnen de Eenheid Rotterdam.