Verzorger-sters gezocht bij de BVV Barendrecht

Herhaalde Oproep: Voor dit seizoen 2018-2019 zijn we op zoek naar een verzorger-ster voor ons team JO17. Heb je interesse of zou je graag de Opleiding tot Sportverzorger volgen maar heb je op dit moment daar niet het geld voor? Stuur ons een CV met je gegevens en dan gaan we z.s.m. in gesprek met elkaar.  Adres: Verzorging@bvvbarendrecht.nl     t.n.v. Pieter van Hengel   Tel:0653518611  Coördinator Verzorging BVV Barendrecht.

Voor IEDEREEN buiten het 1e en 2e team BVV: lees Jeugd.

Afspraken? Er zijn weer veel nieuwe trainers en begeleiders bij de Jeugd van de BVV Barendrecht.  Over sommige zaken ontstaan steeds opnieuw discussies. Ik ga hieronder een paar belangrijke benoemen:

 • Op de vaste tijden (zie site) zijn er verzorgers-sters aanwezig,  (MA, DI, DO  19 – 21:30 en ZA 9 – 17 uur)
 • Heb je een blessure laat die bekijken bij één van onze mensen, en  volg dat advies dan ook op,
 • Op DO avond niet voluit met de groep meetrainen is niet spelen op de Zaterdag! (Ook niet als er te weinig spelers zijn!)
 • Trainers voeren na afloop van de training (vooral op de DO) overleg met de verzorger-ster van dienst.
 • Houdt je aan hetgeen wat afgesproken wordt!  De gezondheid van de betrokkene is leidend!!! 
 • Ik zie steeds vaker dat mensen voor de wedstrijd behandeld worden,  reden? Te laat naar bed, stappen op DO of VR, slechte voeding.  Ruim voor de wedstrijd kan je een volledige warming-up doen, daarna weet je of je wel of niet kan spelen!  Bij een massage worden alle waardevolle (verse) voeding uit je spieren gewreven, het effect is omgekeerd. Massage dus na een inspanning ter ondersteuning van het (basale) herstel.
 • Als je geblesseerd ben kan je in overleg met de verzorging apart trainen met onze hersteltrainer Fred.  De verzorgers geven de info per app door aan Fred.  Hoe laat? omgekleed klaar staan om 18:10 uur bij de ingang kleedkamers.
 • Alleen fitte spelers en speelsters spelen wedstrijden, uiteindelijk gaan blessures langer duren als jijzelf (of je ouders) hun gezonde verstand niet gebruiken.
 • We hebben ‘Tapebeleid’,  de Jeugd (e.a.)wordt niet getapt, zeker nooit op trainingen. Als er reden voor zou zijn betekent dat je NIET fit bent, dus niet moet spelen.  Van tape worden je enkels echt niet beter! (maar minder stabiel) Doe de oefeningen die je geadviseerd worden en dan komt het goed.
 • Blijkt dat je je niet aan de afspraken houdt ben je eigenlijk niet meer welkom bij de verzorging, (tenzij…) denk niet dat we het toch niet horen…
 • Alleen met elkaar kunnen we bepaalde trajecten (van herstel – genezing) bewaken. Overleg met elkaar!!!!
 • Dank voor uw aandacht,

Groet Pieter van Hengel

Coördinator Verzorging BVV Barendrecht.

Verzorging 2018-2019

OVER DE AUTEUR: Pieter van Hengel

Pieter is vanaf mei 2006 de Verzorging Coordinator van de BVV Barendrecht. In het dagelijkse leven is hij Praktijkcoach bij de Recherche op Zuid, bureau Zuidplein. De studenten doen onder leiding van hem hun stage(s) en dit is een prima baan binnen de Eenheid Rotterdam.