UPDATE VANUIT AFDELING VERZORGING

Beste allemaal,

Hierbij wat belangrijke updates voor de Afdeling Verzorging van BVV Barendrecht.

Inloopspreekuur Cure+ op de maandagavonden van 18-20 uur. 

Het laatste spreekuur van dit seizoen zal zijn op maandag 5 juni 2023. Het eerste in het seizoen 2023-2024 is op maandag 7 augustus 2023.  Mochten er tussentijds ernstige blessures voorkomen kan je een WhatsApp sturen naar mijzelf en kan ik u tussentijds aanmelden bij Cure+ (Pieter van Campenhout) Hopelijk zal het niet nodig zijn…

Bezetting verzorging seizoen 2023-2024.

De algemene verzorging (maandag t/m donderdag van 19:00 uur tot 21:30 uur en de zaterdagen van 9:00 tot 17:00 uur) worden ook in het nieuwe seizoen uitgevoerd door Miranda Garcia, Andre Driesse en Hans Dubbeld.  Zelf zal ik hen daarin ondersteunen en de Albeda stagiaires begeleiden.  Iedereen alvast bedankt!!!

Cees Krijgh (Barendrecht 1) neemt afscheid van onze BVV.  Na zijn zware coronaperiode heeft Cees niet meer de (oude) energie beschikbaar om zoveel uren bezig te zijn met de verzorging van ons eerste elftal. Cees zal in zijn vertrouwde woonomgeving nog wel actief blijven als sportverzorger.  Ook Chantal Lookermans zal in het nieuwe seizoen elders haar verzorgingsactiviteiten voortzetten en wel bij de Dames van SSS 1.  We willen Cees en Chantal het allerbeste toewensen en voor al veel gezondheid!

Uiteraard ook alle andere verzorgers(sters) heel erg bedankt voor het seizoen 2022-2023

Vacatures voor het seizoen 2023-2024.

BVV Barendrecht heeft op alle fronten dringend vrijwilligers nodig om alles draaiende te houden. Dit geldt dus ook voor de afdeling verzorging. Sinds de zomer van 2006 probeer ik de coördinatie van de BVV Barendrecht Verzorging in goede banen te leiden en mensen voor de verzorging vast te leggen. Dit lukte tot een aantal maanden geleden ‘best aardig’, maar levert de laatste tijd helaas nauwelijks resultaat op. Sinds mijn laatste publicatie op de BVV site en elders heb ik geen enkele tip ontvangen van onze 2.200 leden of leden die de opleiding Sportverzorging willen volgen, gesteund door onze afdeling.  Daartegenover staat dat de jeugdvoetballers wel steeds hogere eisen stellen bij o.a. blessures en dat de BVV een 24/7 service verleent zonder enige tegenprestatie. Er wordt gewezen naar de coronatijd, die gelukkig achter ons ligt, maar ook vanuit de afdeling verzorging willen we de samenhorigheid binnen de club weer aanspreken.  Zullen we het aanstaande seizoen gebruiken om er allemaal weer een schepje op te doen, en klaar te staan binnen ‘jouw’ club voor de medemens – als verzorger of in een andere rol binnen de BVV?

Om het bij de sportverzorging te houden: we zoeken (tenminste) een sportverzorgster bij Dames 1 team en bij ons JO19-1 team.  Die laten we als zo’n grote club toch niet in de kou staan??? Vind je het zelf leuk, of  weet je iemand die dit leukt vindt en met begeleiding van onze medisch team hiervoor klaar gestoomd kan en wil worden, meld je aan bij mij, dan ga je een leerzame en heerlijke sociale tijd tegemoet.

Persoonlijk heb ik nog zeker de energie om er nog een fijn seizoen als coördinator en verzorger aan vast te knopen, maar ik hoop en reken ook op jullie medewerking. Alvast bedankt hiervoor!

BVV Afdeling Verzorging

Pieter van Hengel

verzorging@bvvbarendrecht.nl

ghengel@upcmail.nl

Tel: 06-53518611

OVER DE AUTEUR: Pieter van Hengel

Avatar foto
Pieter is vanaf mei 2006 de Verzorging Coördinator van de BVV Barendrecht. Tot die tijd was Pieter werkzaam als politie studenten praktijkcoach bij de Recherche in Rotterdam Zuid. Vanaf 1 dec. 2020 is Pieter met pension.