TSUBAKI NIEUWE HOOFDSPONSOR BVV BARENDRECHT

BVV Barendrecht heeft met ingang van komend seizoen een nieuwe hoofdsponsor. De club maakt vandaag verheugd bekend dat shirtsponsor Tsubaki de komende drie seizoenen de nieuwe hoofdsponsor is van de voetbalvereniging en daarmee BEST Trucks opvolgt.

Directeur Frank Rosmolen van Tsubaki, jarenlang speler in “team Van Belzen” bij BVV Barendrecht, is blij dat hij op deze wijze kan bijdragen aan de actieve vereniging BVV Barendrecht. Net als elke andere vereniging beleeft de club door twee verloren voetbalseizoenen vanwege corona een lastige tijd. Rosmolen is vooral onder de indruk van de brede maatschappelijke rol van de BVV, die juist in diezelfde periode nadrukkelijk zichtbaar werd. Als nieuwe hoofdsponsor geeft Tsubaki daar de komende drie seizoenen een impuls aan.

Het Japanse Tsubaki heeft voor Europa en Afrika haar hoofdkantoor in Dordrecht en levert aandrijftechniek voor diverse industrieën,  waaronder de automobielindustrie. De fraaie deal die leidde tot het hoofdsponsorschap van Tsubaki kwam tot stand met medewerking van Ronald Janssen. De directeur van BEST Trucks heeft daarbij toegezegd dat zijn bedrijf naast het shirtsponsorschap ook op andere vlakken blijft bijdragen aan de voetbalvereniging. Met dat prachtige gebaar blijft BEST Trucks op een andere manier nauw verbonden aan de voetbalclub.

BVV Barendrecht dankt beide bedrijven voor hun steun en belooft er de komende seizoenen een mooie invulling aan te geven.