TIEN SPELERS VERLENGEN BIJ BVV BARENDRECHT

BVV Barendrecht is verheugd te kunnen melden dat een flink deel van onze huidige selectie ook in het seizoen 2023/2024 actief zal zijn op sportpark De Bongerd. De tien sterkhouders bevestigen daarmee het vertrouwen in de ambities die de club heeft.

De afgelopen weken hebben Danny Monster, Joey Jongman, Tim Eekman, Bradly van der Meer, Glenn Rijsdijk, Romano van der Stoep, Niels Vorthoren, Robbert Olijfveld, Sam van de Kreeke en Aness Serghini hun contract verlengd. Van der Meer, Rijsdijk, Olijfveld, Van de Kreeke en Serghini gaan daarmee na de zomer aan hun tweede jaargang bij BVV Barendrecht beginnen. Voor Van der Stoep wordt het zijn derde seizoen bij de rood/witten, Vorthoren gaat voor zijn vijfde jaar op sportpark De Bongerd. Eekman en Jongman beginnen na de zomer aan hun negende seizoen bij Barendrecht. Danny Monster spant de kroon: de middenvelder gaat na de zomer zijn twaalfde seizoen in bij de Bongerdbewoners.

Hoofdtrainer Leen van Steensel verlengde vlak voor de feestdagen ook zijn contract met Barendrecht, waarbij de oefenmeester volgend seizoen dus over het bovengenoemde tiental kan blijven beschikken. Tijdens het aankomende trainingskamp van woensdag 11 t/m maandag 16 januari op Tenerife worden er traditiegetrouw door de technische commissie diverse (vervolg)gesprekken met spelers ingepland, waarna er ongetwijfeld meerdere berichten volgen over huidige en nieuwe spelers.

De wegen van Bradley el Idrissi en BVV Barendrecht zullen aan het einde van dit seizoen gaan scheiden. Bradley gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin de aanvaller meer perspectief op speeltijd heeft.