TALENTENDAG BVV BARENDRECHT OP WOENSDAG 22 MEI

Wil jij op het hoogste amateurniveau tegen Feyenoord, Sparta of Excelsior Rotterdam of andere betaald voetbalclubs voetballen? Heb jij dat talent en die ambitie? Ben jij die goede voetballer of keeper die wij zoeken en ben jij nog géén lid van BVV Barendrecht? Dan is dit jouw kans!

BVV Barendrecht houdt op woensdag 22 mei, met medewerking van samenwerkingspartner Feyenoord, en in aanwezigheid van een aantal eerste elftal spelers, een talentendag voor alle voetballers die geboren zijn in de jaren 2009 tot en met 2014. Tijdens die dag wordt getraind en gespeeld en zullen trainers aanwezig zijn voor het scouten van spelers. BVV Barendrecht wil graag de jeugd in deze leeftijdsgroepen de gelegenheid geven hun talent te tonen. Ook keepers zijn daarbij meer dan welkom. Speciaal om die reden zijn onze keeperstrainers aanwezig om de aanwezige keepers te testen op hun talenten.

De Talentendag wordt gehouden bij BVV Barendrecht op het sportpark De Bongerd. Spelers dienen zich om 14.30 uur te melden in de kantine, de talentendag begint vervolgens om 15.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

De jeugdopleiding van BVV Barendrecht staat al jaren bekend als een van de beste in de regio. BVV Barendrecht is een door de KNVB gecertificeerde regionale jeugdopleiding en is partner van de Feyenoord Academy. Op het prachtige sportcomplex De Bongerd worden spelers door deskundige en gediplomeerde trainers door middel van trainingen en wedstrijden op hoog niveau naar hun top begeleid. Alle standaardteams spelen op divisie niveau; sommige daarvan op het op één na hoogste niveau van Nederland.

BVV Barendrecht is er trots op dat het binnen de jeugdopleiding zijn spelers het platform kan bieden om op divisieniveau te spelen, te trainen en zich verder te ontwikkelen. Om het niveau van onze jeugdopleiding te continueren en nog verder te versterken zoekt BVV Barendrecht nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op een hoog niveau te voetballen én nog beter willen worden.

Spelers van BVV Barendrecht zelf hoeven zich niet in te schrijven! Hiervoor komt een aparte interne activiteit. Speel je op dit moment bij een andere vereniging, dan adviseren wij je om je deelname aan deze talentendag te melden bij jouw club.

Inschrijving kan door het inschrijfformulier op deze pagina uiterlijk zondag 19 mei in te vullen. Meer informatie is op te vragen via bvvopendag@gmail.com.