SUCCESVOL TRAININGSKAMP BARENDRECHT 1 IN VALENCIA

Barendrecht 1 in Valencia

De selectie van Barendrecht is teruggekeerd van een succesvol trainingskamp in Valencia. De rood/witten trainden driemaal onder de Spaanse zon en speelde twee oefenwedstrijden. Daarnaast werden er diverse groepsactiviteiten ondernomen.

De selectie verbleef in Hotel Barcelo met uitzicht op het futuristische Palau de les Arts en aan de Jardi del Turia. De twee oefenwedstrijden leverden een overwinning en een nederlaag op; tegen Be Quick 1887 werd uit Groningen werd met 1-0 gewonnen door een doelpunt van Ali Khaldi na een uitstekende pass van Burak Dogan. Het andere duel, tegen RKAVV uit Leidschendam, werd met 0-1 verloren, ondanks een enorm veldoverwicht en diverse kansen.

Voor de per 1 januari teruggekeerde trainer Jack van den Berg was het een uitstekende periode om de groep te leren kennen. Hij maakte dan ook dankbaar gebruik van de trainingsuren en wedstrijden om aan de speelwijze te werken voor de belangrijke competitiewedstrijd tegen Jong Almere City komende zaterdag. De groep, spelers en staf, hebben een uitstekende tijd gehad in Valencia, een enorm mooie stad, en werden tevens begeleid door een groep sponsors, die de golfbanen van de omgeving hebben benut.