STAF JEUGDOPLEIDING BVV BARENDRECHT VOOR SEIZOEN 2022-2023

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt om de staf van de jeugdafdeling van de BVV voor komend seizoen rond te maken. We hebben inmiddels al veel functies ingevuld, maar we zijn er nog niet helemaal. Om verschillende redenen stopt een aantal trainers / jeugdcoördinatoren, of gaat iets anders doen binnen de vereniging. En het is nog niet gelukt om alle functies in te vullen. Hoofd Jeugdopleiding Arno Kooij stelt hieronder de stafleden voor komend seizoen voor.

De TC Jeugd zal komend seizoen bestaat, naast Arno Kooij (Hoofd Jeugdopleiding), uit Leen Vos (Manager Jeugdzaken Facilitair en Technisch Jeugdcoördinator (TJC) JO19 en JO13), Martin Maat (TJC) JO14 t/m JO17), Wesley van Karsbergen (TJC onderbouw), Martijn Visser (TJC Meisjes) en Stefan de Wild (TJC breedtesport).

Bij de Champions League en de Bongerdjes krijgen we een nieuwe hoofdtrainer. Kenan gaat naar een hogere leeftijdsgroep en Danny Schippers volgt hem op. Danny heeft een voetbalverleden en is nu ook al een van de trainers op de woensdag. De Jeugdcoördinator Bongerdjes gaan we uit de oudergroep van de nieuwe kinderen groep halen. Dat doen we pas net voor de zomer. Sophie Albertus gaat mee met haar groep en wordt Jeugdcoördinator Champions League.

Voor wat betreft de JO8 wachten we de indeling van de groepen af voordat we gesprekken gaan voeren voor de functie van Jeugdcoördinator. De hoofdtrainer van de JO8-selectie is nog een vacature. Hoofdtrainer JO9 wordt Elisio Santos. Elisio is een man van de club, heeft afgelopen seizoen laten zien dat hij een sterke organisator en communicator is en hij weet goed wat er nodig is bij de onderbouw selecties. De functie van Jeugdcoördinator JO9 is nog een vacature.

Voor de JO10 wordt Reza Bhageloe Jeugdcoördinator. Reza schuift dus mee met de JO9 groep. De hoofdtrainer voor de JO10-selectie is nog vacant. De functie van Jeugdcoördinator JO11 is vacant. Eric Siebers stopt er mee en we zijn op zoek naar vervanging. Hoofdtrainer van de JO11-selectie blijft Austen Zwaal. Nathan Canlas zal de JO11-2 gaan doen.

De functie van Jeugdcoördinator JO12 is nog vacant. Voor de breedtesport middenbouw is Nico Rietveld al jaren een zeer stabiele factor als jeugdcoördinator en dat zal gelukkig ook komend seizoen zo blijven. Nico doet de JO13, JO14 en JO15.

Hoofdtrainer van de JO13-staf wordt Jesse Huijser. Jesse heeft afgelopen seizoen deze functie al grotendeels vervuld en dat blijft dus komend seizoen zo. Jesse gaat daarbij zelf de JO13-1 coachen. Assistenten van Jesse worden Vincent Ramadhin en Garrick Naarden. Vincent is nieuw binnen de vereniging en Garrick heeft afgelopen seizoen al stage gelopen bij deze groep. Trainer-coach van de JO13-2 wordt Coen Steinvoort. Coen is allang jeugdtrainer bij de BVV en gaat komend seizoen op eigen benen staan en tegelijkertijd zijn UEFA C halen. Voor JO13-2 zoeken we nog wel een assistent-trainer. De trainer-coach van de JO13-3 wordt Angelo van Erkel. Angelo is dit seizoen trainer/coach JO13-2. De functie van assistent trainer bij de JO13-3 is nog een vacature.

Hoofdtrainer van de JO15-selectie blijft Nebosja Miletic. Nebosja zal komend seizoen André Kiawakana en Simon de Heer als assistent-trainers naast zich hebben. De trainer-coach van de JO14-1 wordt Carlo Maat; die gaat dus met zijn groep mee. Raymond ter Borg zal zijn assistent-trainer worden. Trainer-coach van de JO15-2 wordt Dennis van Oostindiën. Dennis doet dit seizoen de JO16-2. Voor Dennis zoeken we nog een assistent.

Vincent Vinke stopt als jeugdcoördinator bovenbouw en we gaan deze functie nu splitsen. Voor de breedtesport JO16/17 zal Nando Jakelic de jeugdcoördinator worden. Nando is een echte BVV’er en heeft aangegeven deze functie op te willen pakken. De functie van jeugdcoördinator JO18/19 is nog een vacature.

De functie van hoofdtrainer JO17 zal komend seizoen vervuld worden door Robin Westerman. Robin komt oorspronkelijk van Slikkerveer, maar heeft de afgelopen jaren in China en Zuid-Korea gewerkt en bij de Liverpool FC International Academy. Robin is tevens bezig met zijn UEFA A. Robin is nieuw en zullen we op een later moment wat uitvoeriger voorstellen. De functie van hoofdtrainer JO16-1 is nog een vacature.

Remco van Gool blijft aan als hoofdtrainer van de JO19-selectie. Wij zijn momenteel bezig met zijn assistent-trainers. De functie van trainer-coach JO19-2 is nog een vacature.

Bij de meiden starten we komend seizoen met een nieuw MO15. Arnold ten Pierik wordt hoofdtrainer van dit nieuwe team. Bij de MO17-1 is Caroline van den Berg weer de hoofdtrainster en de MO20-1 wordt opgepakt door Omar Tahya (hoofdtrainer) en Juan Sahertian (assistent). Komende weken worden de teams ingedeeld en zullen naar verwachting alle trainers op de verschillende teams ingedeeld worden (MO17-2/3 en MO20-2). Dit betreft Denise Zichem, Patrick Molendijk, Rob de Koster, Steven de Bruin, Remco Blom, Ivan Prins en Sherwin Dhonre.

De Keepersopleiding blijft komend seizoen in handen van Rob en Vasco Hoppe en Arek Jamrog, voor de selectiekeepers midden- en bovenbouw, en Michael Nab, als jeugdcoördinator voor de breedtesport keepers.

Het is een weer een mooie mix van veel mensen vanuit de BVV en een aantal nieuwe gezichten.