STAF BARENDRECHT 1 COMPLEET VOOR NIEUWE SEIZOEN

BVV Barendrecht heeft de technische, medische en begeleidende staf van het rood/witte vlaggenschip voor het nieuwe seizoen 2023-2024 ingevuld.

Hoofdtrainer Leen van Steensel wordt het aankomende seizoen weer bijgestaan door assistent-trainers Ferry van Lare en Harold van der Ent en keeperstrainer Martin van Wingerden. Chiropractor Ap Outjes, hersteltrainer Ad Onnink en materiaalman Aad Janssen zullen volgend seizoen ook onderdeel blijven uitmaken van onze medische en begeleidende staf.

Teammanager Maarten Polderman en verzorger Cees Krijgh hebben aangegeven te stoppen na dit seizoen. Maarten blijft als zeer trouwe supporter nauw betrokken en gaat onze club ook bij uitwedstrijden in de bestuurskamers van onze tegenstanders vertegenwoordigen. Cees keert na zes seizoenen terug naar ‘zijn cluppie’ VV De Kogelvangers in zijn woonplaats Willemstad, waar hij als verzorger van het eerste elftal tevens verantwoordelijk wordt voor het verder optimaliseren van het medische beleid. We zijn Maarten en Cees enorm dankbaar voor hun inzet en betrokkenheid de afgelopen jaren en wensen hen uiteraard veel succes in hun nieuwe rol en omgeving.

Marvin Fraenk gaat volgend seizoen de rol van Teammanager vervullen. De 40-jarige Marvin woont in Hoogvliet en heeft binnen de voetbalwereld een ruime en brede ervaring opgedaan in vele functies, o.a. als voetballer, sportfysiotherapeut, hersteltrainer, scheidsrechter en teammanager. Deze brede ervaring sluit uitstekend aan bij de ondersteunende rol als facilitator en verbinder tussen spelers, staf en club.

Franky Paays gaat volgend seizoen de rol van verzorger binnen de medische staf vervullen. De in Barendrecht woonachtige sporttherapeut runt een eigen praktijk in Rhoon en heeft de afgelopen jaren ruime ervaring bij meerdere regioclubs in de rol van verzorger opgedaan.

Jon van Staa gaat het aankomende seizoen de rol van wedstrijd-analist vervullen. Jon speelde betaald voetbal bij SC Heracles Almelo en het ter ziele gegane FC Wageningen. Na zijn spelerscarrière is Jon als hoofdtrainer aan de slag gegaan bij verschillende amateurclubs en heeft hij ook een aantal jaren wedstrijdanalyses gemaakt voor FC Twente, Go Ahead Eagles en Heracles Almelo.

Wij heten Marvin, Franky en Jon van harte welkom bij onze club en wensen hen veel succes in hun nieuwe functie.