RUIME ZEGE VOOR BARENDRECHT 2

Barendrecht 2 revancheerde zich zaterdag voor de miskleun van een week eerder tegen Zwaluwen 2. De beloften, die dit seizoen onder leiding staan van oud-prof Erwin van der Woerdt, begonnen scherp aan de wedstrijd uit tegen Noordwijk 2. Dit leidde tot een comfortabele voorsprong van 0-2 binnen 20 minuten door doelpunten van Qjell Krolis en Christiaan Dabaghian (foto). Kort voor rust wist Jeroen van der Wal er 0-3 van te maken.

Daniël Kumic wist met enkele fraaie reddingen Noordwijk vervolgens van scoren af te houden. Na rust liep Barendrecht 2 via Maroune Bakour en Shurendo Janga naar 0-5 uit. Daarmee boekten de rood/witten een dikverdiende overwinning en daarmee de eerste competitiezege van het seizoen.