RUIME OEFENZEGE BARENDRECHT OP VVGZ

Barendrecht 1 heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen VVGZ. De eersteklasser uit Zwijndrecht werd op sportpark De Bongerd met 6-1 verslagen.

Het jonge team van Barendrecht speelde een prima eerste helft en kwam door doelpunten van Annas Mashralmi (2x), Ali Khaldi en Chris Dabaghian al voor rust op een ruime 4-0 voorsprong. Vlak na de thee scoorde VVGZ tegen, maar daarna liep Barendrecht uit naar een 6-1 overwinning door doelpunten van Ilyas Oulad Ali en Rowendley Martijn.

Ook Barendrecht 2 kwam dinsdagavond in actie in oefenverband. De beloften wonnen met 3-0 van het eerste zaterdagelftal van VV Papendrecht.

Zaterdag wacht voor Barendrecht 1 de uitwedstrijd bij HHC Hardenberg (14.30 uur). Het tweede elftal speelt dan thuis tegen de beloften van Jodan Boys (11.30 uur).