REMISES VOOR BARENDRECHT 2 EN JO-19

Na het gelijke spel tegen de beloften van Rijnsburgse Boys vorige week, speelde Barendrecht 2 zaterdag een minder sterke wedstrijd. Tegen hekkensluiter FC Lisse werd het opnieuw 2-2. Na een 1-0 achterstand scoorde de van een blessure herstellende Burak Dogan (foto) na een mooie combinatie de gelijkmaker 1-1. In de tweede helft scoorde Najim Haidary: een schitterend schot vanaf de zijlijn eindigde hoog in het doel in de verre hoek. De eindstand was net als vorige week een gelijkspel (2-2). Zaterdag volgt voor de Barendrechtse beloftes een bijzonder bekerduel: dan spelen de rood/witten tegen het eerste elftal van buurman Smitshoek.

De subtopper tussen Barendrecht JO-19 en Spartaan ’20 JO-19 eindigde eveneens in een gelijkspel: 1-1. Barendrecht kwam voor rust op een 0-1 voorsprong door een benutte strafschop van Sjacco Meijer, na een overtreding op Gianno Soares Semedo. Na de rust drong Spartaan ’20 aan en werd Barendrecht teruggedrongen, als kwamen de rood/witten er nog wel venijnig uit met snelle counters. De Rotterdammers scoorden in blessuretijd echter met een mooi afstandsschot de gelijkmaker. Hierdoor eindigde een leuke wedstrijd voor het publiek, met een hoog tempo en mooie duels, in een terecht gelijkspel.