REMISE VOOR BARENDRECHT 2 BIJ RVVH

Het tweede elftal van BVV Barendrecht ging zaterdag op bezoek bij RVVH 2. In Ridderkerk eindigde de wedstrijd zoals die begonnen was: 0-0.

In de eerste helft ging de wedstrijd gelijkop en waren er nauwelijks kansen voor beide doelen. Barendrecht had zijn zaakjes verdedigend dik voor elkaar, met Niels Barendregt en Jeroen Boer als defensieve steunpilaren. Na rust kwam Barendrecht 2 beter in de wedstrijd en dit resulteerde in een aantal goede mogelijkheden. Najim Haidary stuurde in de 66e minuut Bryan Appiah de diepte in, maar alleen voor de keeper kwam hij niet tot scoren. Datzelfde overkwam Gulba Vasconcelos Delgado, die bij een goede kans ook het net niet wist te vinden.

RVVH 2 had een overwinning hard nodig, maar keeper Andu Blokland hield zijn doel schoon. In de 78e minuut werd een prachtige vrije bal van Najim Haidary door Joey Landburg rakelings over geschoten. Laat in de wedstrijd raakte Roy Blinker nog de paal. De Barendrechtse beloften kregen dus mogelijkheden genoeg om de overwinning mee naar huis te nemen, maar helaas werd er niet gescoord in Ridderkerk.

Door dit resultaat heeft Barendrecht 2 zijn verblijf in de reserve hoofdklasse wel veilig gesteld. De rood/witten bezetten zelfs een keurige vijfde plaats.  Zaterdag speelt Barendrecht 2 thuis om 12.00 uur tegen Forum Sport 2, da op de vierde plaats staat.