PETER EN ARJAN NEMEN AFSCHEID ALS VERZORGERS

Afgelopen vrijdag 27 mei 2022 heeft de afdeling verzorging van de BVV (alvast) afscheid genomen van verzorgers Peter Koot (na 16 jaar algemene verzorging) en Arjan Kammeraat (na 4 seizoenen JO19). Het vond plaats in het gezelschap van de huidige collegae in het Italiaanse restaurant Papi. Coördinator Pieter van Hengel mocht de beide mannen iets aanbieden namens de BVV en het was nog lang gezellig.

We willen beide verzorgers heel erg bedanken voor de fijne tijd die ze onze BVV gaven. Peter gaat, nu hij met pensioen gaat, verhuizen naar Hulst (Zeeland) en Arjan heeft een nieuwe baan als leraar Nederlands, gaat zijn HBO bevoegdheid afmaken en woont ondertussen ook in het fraaie Westland.  Wij wensen Peter & Arjan heel veel succes en gezondheid toe!  Heel erg bedankt, namens de gehele BVV Barendrecht.

OVER DE AUTEUR: Pieter van Hengel

Avatar foto
Pieter is vanaf mei 2006 de Verzorging Coördinator van de BVV Barendrecht. Tot die tijd was Pieter werkzaam als studenten praktijkcoach bij de Recherche in Rotterdam Zuid. Vanaf 1 dec. 2020 is Pieter met pensioen en hoopt meer tijd te kunnen aan de BVV in het bijzonder de afdeling verzorging.