OUD EERSTE ELFTAL SPELER JAN BRUIJS OVERLEDEN

BVV Barendrecht heeft bedroefd kennis genomen van het overlijden Jan Bruijs. De voormalig speler van het eerste elftal overleed donderdag op 68-jarige leeftijd.

Jan Bruijs was donderdag met vroegere voetbalvrienden aan het fietsen in Friesland toen hij door een hartaanval werd getroffen. De in allerijl toegepaste reanimatie mocht niet meer baten. Bij Barendrecht speelde Jan Bruijs een aantal jaar in het eerste elftal met onder meer Willem van den Heuvel, Bas Hokke en Roel van Benthem. Als voetballer bereikte hij ook de hoogste jeugd bij Feyenoord en speelde hij jarenlang in het eerste elftal van CVV. Op latere leeftijd sloot hij zich aan bij een bonte verzameling vrienden onder naam De Stappers, een elftal dat alleen feestwedstrijden speelde met onder anderen Gerard Cox en Nico Tempelman. Met zijn grote gevoel voor humor was Jan Bruijs in Rotterdamse voetbalkringen een graag geziene gast.

De uitvaart vindt plaats op vrijdag 23 augustus om 16.45 uur bij uitvaartcentrum Rotterdam aan de Maeterlinckweg 101 op Rotterdam-Zuid. BVV Barendrecht wenst de nabestaanden van Jan Bruijs veel kracht toe bij de verwerking van het plotselinge verlies.