OUD-BESTUURSLID JAN VAN DER WILK OVERLEDEN

Jan van der Wilk

BVV Barendrecht heeft bedroefd kennis genomen van het overlijden van Jan van der Wilk. Het oud-bestuurslid van de BVV, die tevens Lid van Verdienste was van de KNVB, overleed zaterdag in de leeftijd van 73 jaar.

Behalve als bestuurslid van BVV Barendrecht was Jan in een bekende verschijning in de bestuurskamers van de Rotterdamse voetbalclubs. Hij was vele jaren lid van het KNVB-bestuur en was voor de bond vooral actief in de afdeling Rotterdam. De portefeuille clubondersteuning was bij hem in goede handen en ook na het beëindigden van zijn bestuursfunctie bij de KNVB was het actief als netwerker om verenigingen in de regio te ondersteunen. Voor zijn vele werkzaamheden voor de voetbalbond werd Jan op 14 november 2013 benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB.

De afscheidsplechtigheid wordt gehouden op vrijdag 17 mei om 13.00 uur in de Dorpskerk, Dorpsstraat 146 te Barendrecht. Aansluitend vindt omstreeks 14.15 uur de begrafenis plaats op de Algemene Begraafplaats, Scheldestraat 3 te Barendrecht. Na de begrafenis is er tot 16.30 uur in informele sfeer gelegenheid tot condoleren in restaurant Diggels. De club wenst zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en andere familie en vrienden veel sterkte toe bij de verwerking van het verlies.