OPROEP: WORD VRIJWILLIGER BIJ BVV BARENDRECHT!

Hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor BVV Barendrecht is ongetwijfeld wel duidelijk. Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers bestaan en dat geldt natuurlijk ook voor onze club.

Voor velen is het draaien van een voetbalvereniging vanzelfsprekend, bijvoorbeeld dat er een scheidsrechter is voor elke jeugdwedstrijd. Maar in de praktijk heeft BVV Barendrecht, ondanks de inzet van vele vrijwilligers, een fors tekort om alle trainingen, wedstrijden en andere activiteiten op onze club in goede banen te leiden. Zo is er recent onder meer een vacature ontstaan in het wedstrijdsecretariaat, waarbij de club op zoek is naar een nieuwe wedstrijdsecretaris jeugd.

Wij roepen u daarom op om u aan te melden als nieuwe vrijwilliger! Of u nu wel of geen voetbalervaring heeft doet niet ter zake, want behalve trainers, leiders, scheidsrechters en wedstrijdcoördinatoren kunnen we ook op talrijke andere plekken binnen onze club hulp gebruiken. Denkt u bijvoorbeeld aan de kantine, de werkploeg of in de financiële administratie – alle hulp is meer dan welkom!

Op deze pagina staan al onze meest recente vacatures voor vrijwilligersposities. Mocht u in het overzicht niets vinden waar uw interesse naar uitgaat, maar toch graag wat willen doen voor de BVV, neem dan contact met ons op via vrijwilligers@bvvbarendrecht.nl.