OPNIEUW WINST VOOR BARENDRECHT 2

Barendrecht 2 heeft zaterdag voor de tweede week op rij gewonnen. Na de zege op de beloften van Capelle werd afgelopen weekend RVVH 2 met 3-2 verslagen.

In een rommelige eerste helft kwamen de Barendrechtse beloften op een 1-0 voorsprong door Cohlin Bechoe. Lang konden de mannen van trainer Erwin van der Woerdt daar niet van genieten, want al snel was het 1-1. Na rust kwamen de rood/witten beter voor de dag. Door doelpunten van Lionel Agata en Shurendo Janga kwamen de Bongerdbewoners op een 3-1 voorsprong en had Barendrecht controle over de wedstrijd met kansen om het duel echt op slot te gooien. Toch kwamen de gasten uit Ridderkerk nog op 3-2 en werd het nog even spannend op sportpark De Bongerd. Barendrecht 2 trok de winst echter over de streep, waardoor het ondanks de moeilijke personele omstandigheden een belangrijke overwinning boekte en naar de middenmoot van de reserve hoofdklasse sluipt.