Online voetbalquiz BVV Barendrecht

De coronacrisis heeft ook gevolgen voor BVV Barendrecht. De kosten lopen gewoon door, maar door onder meer een gesloten kantine komen er geen inkomsten binnen bij de club. Dat resulteert erin dat veel leden van de club creatief zoeken naar ludieke acties om de club te ondersteunen.

Mede in dat kader is er een online voetbalquiz gemaakt. We vragen aan alle deelnemers om voor het luttele bedrag van € 10,- de club te helpen en daarvoor deel te nemen aan de leuke quiz. Allerlei soorten vragen komen naar voren, allemaal met ene link naar voetbal en soms naar BVV Barendrecht. De vragen zijn soms moeilijk, maar soms ook makkelijk, dus toegankelijk voor iedereen.

BVV Barendrecht online Voetbalquiz
Datum: Vrijdag 24 april
Tijd: Start 20.00 uur, kom om 19.50 uur online!
Duur : Circa 60 minuten
Inschrijfkosten: € 10,-

Hoe werkt het verder?

  1. Je schrijft in via onderstaand inschrijfformulier
  2. Je krijgt via jouw telefoon via een Tikkie een betaalverzoek
  3. Na ontvangst van de betaling ontvang je een bevestigingsmail met de link naar de quiz.
  4. Tevens ontvang je als document 4 antwoordformulieren (van 4 rondes) die je uit kan printen voor gebruik in de quiz. Kun je niet printen? Dan mogen de antwoorden ook gewoon op een blanco blad geschreven worden (leesbaar).
  5. De quiz gaat om 19.50 uur live, en zal om 20.00 uur starten.

De inschrijving is per heden geopend! We zien uw massale deelname graag tegemoet voor een gezellige avond en steun aan onze club BVV Barendrecht!

Organisatie BVV Barendrecht Voetbal Quiz

Inschrijfformulier

    Geslacht (verplicht)
    ManVrouw