OEFENDUEL, RIJNMOND CUP EN KNVB-BEKERVOETBAL VOOR BVV 1 IN OKTOBER

Het eerste elftal van BVV Barendrecht komt in de komende weken niet alleen op de zaterdagen in actie, maar zal ook doordeweeks zijn opwachting maken. Er staan in oktober al verschillende midweekse wedstrijden op het programma.

De eerste wedstrijd is al komende dinsdag 5 oktober. Dan spelen de manschappen van trainer Richard Elzinga op de eigen Bongerd een oefenduel tegen Papendrecht. De oefenwedstrijd tegen de eersteklasser wordt om 20.00 uur afgetrapt op het hoofdveld van de rood/witten.

Twee weken later komt Barendrecht 1 in actie voor de Rijnmond Cup, die dit seizoen sponsor Fidus als naamgever heeft. In het grootste regionale voetbaltoernooi van Nederland neemt Barendrecht het op dinsdag 19 oktober in de eerste ronde op tegen LMO. De Rotterdamse derdeklasser komt op bezoek op De Bongerd, waar om 20.00 uur wordt afgetrapt. Bij winst wacht Barendrecht op dinsdag 23 november een thuiswedstrijd tegen de winnaar van het duel tussen FC IJsselmonde tegen Simonshaven. Mocht ook die tegenstander worden verslagen, dan is dinsdag 21 december DVV’09, Spartaan’20, OVV of SC Feyenoord de derde opponent van Barendrecht.

Ook in het grote KNVB-bekertoernooi komt Barendrecht in oktober nog in actie. Op woensdag 27 oktober reizen de rood/witten daarvoor af naar Heemskerk, waar ADO’20 uit de Derde Divisie zondag de gastheer is.

Tenslotte is ook Sliedrecht nog gestrikt voor een oefenduel op sportpark De Bongerd. De oefenbeurt tegen de eersteklasser staat voorlopig op het programma voor dinsdag 9 november.