ODIN ’59 TE STERK VOOR BARENDRECHT

Barendrecht 1 heeft zaterdag zijn meerdere moeten erkennen in ODIN ’59. De ploeg uit Heemskerk was op sportpark De Bongerd met 2-0 te sterk voor de rood/witten.

Met name in de eerste helft had Barendrecht weinig in te brengen tegen de dadendrang van ODIN ’59. De nummer twee van de ranglijst, die nog gelooft in de titel in de Derde Divisie, hielp in eerste instantie enkele goede kansen om zeep. Toch kwamen de gasten na iets meer dan een half uur spelen op 1-0, toen topscorer Sietse Brandsma profiteerde van een slippertje in de Barendrecht-defensie en ongehinderd de 1-0 binnen kon schieten. Barendrecht kon daar in het eerste bedrijf nauwelijks iets tegenover zetten.

Na de thee kregen de rood/witten meer ruimte en ontstonden er een paar mogelijkheden voor de Bongerdbewoners. De ODIN-doelman moest twee keer redding brengen op schoten van Barendrecht, dat vlak daarna ook Niels Vorthoren bij de tweede paal net tekort zag komen om de gelijkmaker binnen te koppen. Keerzijde van de zoektocht naar de gelijkmaker was dat Barendrecht ook steeds meer ruimte weggaf aan ODIN ’59. Dat profiteerde daar een kwartier voor tijd van, toen Koen Tros de 2-0 tegen de touwen schoot. Daarmee was het duel gespeeld op sportpark De Bongerd.

Het wedstrijdverslag volgt later.