IN HET KORT: TIJDEN VAN VERZORGING

Vanaf woensdag 10 augustus is de verzorging van de Jeugd(verzorging) weer begonnen. Ook is het fysiotherapie inloopspreekuur op de maandagavonden weer begonnen.  U kunt daar ‘inlopen’ en zal Pieter van Campenhout uw blessure bekijken en zo nodig vervolgafspraken met u maken bij de praktijk Cure+ in sportschool Welnesserlande. U hoeft geen afspraak te maken, maar we raden u aan zoveel mogelijk tussen 18 en 19 uur te komen i.p.v. 19.50 uur. Om 20 uur zijn we dicht!

Verder is er op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond spreekuur van de algemene verzorging. Miranda, Pieter, Hans en Andre zijn er die avond van 19 uur tot 21.30 uur. Ook daarvoor is geen afspraak nodig! Gewoon binnen lopen of even op jouw beurt wachten. Deze is in kleedkamer 21.

Bij ernstige blessure wordt door de algemene verzorging dit gemeld aan de coördinator die verdere afspraken met u maakt bij Cure+.

Op de zaterdagen is er algemene verzorging van 9 – 17 uur in kleedkamer 21 (door Miranda 2x, Hans en Pieter). Zolang er geen verzorger(ers) bij Vrouwen 1 en JO19-1 zijn, vallen zij onder de algemene verzorging. Op de maandagavond is Miranda in dienst voor vrouwen en meisjes die specifiek een vrouwelijk verzorgster willen.

Zoals u kunt lezen zoeken we nog steeds verzorger(sters) voor Dames 1 en J-19-1

Coördinator verzorging BVV
Pieter van Hengel. Tel. 06-53518611  (uitsluitend tussen 10 en 22 uur)

OVER DE AUTEUR: Pieter van Hengel

Avatar foto
Pieter is vanaf mei 2006 de Verzorging Coördinator van de BVV Barendrecht. Tot die tijd was Pieter werkzaam als politie studenten praktijkcoach bij de Recherche in Rotterdam Zuid. Vanaf 1 dec. 2020 is Pieter met pension.