Nieuwe verzorgster voor Dames 1 (voor twee seizoenen)

Met veel plezier kan de afdeling Verzorging u mededelen dat we voor de komende twee seizoenen een nieuwe verzorgster voor Dames 1 vastgelegd hebben.  Het is Chantal LOOKERMANS en we zijn er (na een tijdje gekwakkeld te hebben rond de verzorging van Dames 1) heel erg blij mee!! Zeker omdat Chantal al een goede bekende is binnen onze BVV.  Wij wensen Chantal en de Dames 1 veel plezier en succes met elkaar!

Aandacht: We hebben nog steeds versterking nodig in de breedte, het komt echt NIET vanzelf en als we 2100 leden hebben moet daar toch een kandidaat Verzorging tussen zitten of op te leiden zijn? Mensen laat de club niet in de steek en laten we het goede verzorgingsniveau zo trachten te houden. Dat kan alleen met uw aller hulp, we kunnen prima verzorgen, maar NIET toveren. Ik spreek u graag snel! Alvast bedankt…

Dank en groet,     Pieter van Hengel CO Verzorging BVV

OVER DE AUTEUR: Pieter van Hengel

Pieter is vanaf mei 2006 de Verzorging Coordinator van de BVV Barendrecht. In het dagelijkse leven is hij Praktijkcoach bij de Recherche op Zuid, bureau Zuidplein. De studenten doen onder leiding van hem hun stage(s) en dit is een prima baan binnen de Eenheid Rotterdam.