NIEUWE PRESENTATIEGIDS UITGEBRACHT

Als onderdeel van de opening van het nieuwe seizoen heeft BVV Barendrecht zaterdag zijn jaarlijkse presentatiegids uitgebracht. De 26e editie van het jaarlijkse magazine werd zaterdagmiddag gepresenteerd in het Businesshome van de rood/witten. Middenvelder Joey Jongman, die dit seizoen op de cover staat, mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Ook trainer Leen van Steensel, dit seizoen nieuw op sportpark De Bongerd, kreeg een presentatiegids om de club nog wat beter te leren kennen. Marcel Moerkerken van jeugdsponsor BMW/Mini Dubbelsteyn en Ronald Janssen van stersponsor BEST Trucks kregen ook een gids uit handen van Wim Vonk en Marco van der Leer van de Businessclub van de BVV.

De presentatiegids bevat tientallen verhalen over BVV Barendrecht. Natuurlijk is er aandacht voor het eerste elftal, maar ook het jeugdvoetbal, vrijwilligers, scheidsrechters, verzorgers en talrijke andere geledingen van de club komen uitgebreid aan bod in het 100 pagina’s tellende boekwerk. Net als voorgaande jaren tekende stersponsor De Bondt grafimedia communicatie voor de druk en het ontwerp. De fotografie werd verzorgd door Angelique Rademakers, Gabees Fotografie, Marlies Verschuuren en clubfotograaf Cees Bakker. Het redactieteam onder leiding van Jeroen Nagtegaal bestond uit Gert Onnink, Hans Groenendijk, Koen de Jong, Floris Rietveld, Piet van der Linden, Leon Roos, Carlo Maat en Coen Steinvoort.

Inmiddels zijn tientallen bezorgers al op pad in Barendrecht, Portland, Ridderkerk en Heerjansdam om een gids bij de BVV-leden thuis te bezorgen. Alle leden die buiten het bezorggebied wonen of die meerdere gidsen wensen, kunnen die afhalen in de kantine van BVV Barendrecht.