MELIEF BENDER BUSINESSCLUB VOETBALTOERNOOI OP WOENSDAG 17 MEI

Het jaarlijkse voetbaltoernooi van de Businessclub van BVV Barendrecht vindt dit jaar weer plaats op woensdag 17 mei. Het toernooi op deze avond voor Hemelvaartdag heeft dit jaar met Melief Bender een nieuwe naamgever. Het oeroude, volledig gerenoveerde en super gezellige Rotterdamse café is de nieuwe hoofdsponsor van het toernooi en neemt daarmee het stokje over van Villex.

De wedstrijden worden gespeeld in teams van 7-tegen-7, op een half veld. De eerste wedstrijden beginnen om 18.30 uur en de finales worden rond 22.00 uur gespeeld. Businessclubleden en Renes 35+ teams kunnen meedoen voor € 75 (ex BTW) per team; andere deelnemers betalen € 150 (ex. BTW) per team. Businessclublid Nico Lotte van Party Catering Barendrecht verzorgt de BBQ en uiteraard gaan we iets regelen met de muziek. Natuurlijk zijn supporters ook van harte welkom!

Onder het motto “winnen is zilver, meedoen is goud!” wordt het vast weer een fantastische avond! Inschrijven kan via de website van de Businessclub: https://www.bcbvv.nl/agenda.