LID VAN VERDIENSTE WIM ROTERMAN OVERLEDEN

BVV Barendrecht heeft bedroefd kennis genomen van het overlijden van Wim Roterman, Lid van Verdienste van de club. Wim overleed donderdag op 86-jarige leeftijd.

Meer dan 60 jaar was Wim lid van BVV Barendrecht. Zelf voetbalde hij overigens nooit, maar hij was al in de jaren ’60 toeschouwer toen Barendrecht nog op andere sportparken speelde. Bijna 30 jaar stond hij aan de poort bij wedstrijden van het eerste elftal, zeker nadat de club de overstap had gemaakt naar sportpark De Bongerd. Hij sloot zich ook aan bij de onderhoudsploeg, waarin hij onder meer het tegelwerk in de kleedkamers voor zijn rekening nam. In 2017 werd hij voor zijn jarenlange inzet voor de BVV benoemd tot Lid van Verdienste van de club.

De laatste jaren bleef Wim actief voor de onderhoudsploeg, al richtte hij zich wel op wat minder intensieve klussen, zoals het onkruidvrij houden van de buitenruimte rond de ruime accommodatie. Hij was tevens een trouwe toeschouwer bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Zaterdag wordt tijdens de wedstrijd van Barendrecht tegen DOVO een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan Wim.

De dankdienst voor het leven van Wim wordt gehouden op woensdag 15 maart om 17.00 uur in de aula van crematorium Rotterdam, Maeterlinckweg 101 te Rotterdam-Zuid. Na de dienst is er gelegenheid tot condoleren en samenzijn. BVV Barendrecht wenst de nabestaanden van Wim uiteraard veel sterkte toe bij de verwerking van het verlies.