LID VAN VERDIENSTE HENK DEN OTTER OVERLEDEN

BVV Barendrecht heeft bedroefd kennis genomen van het overlijden van Henk den Otter. Het Lid van Verdienste van de club overleed vrijdagavond op 83-jarige leeftijd.

In zijn bijna 40 jaar lidmaatschap van BVV Barendrecht zette Henk zich op talrijke vlakken in voor de vereniging. Hij runde jarenlang de poortploeg en stuurde ook geruime tijd de werkploeg op de vrijdagochtend aan. Zelf droeg hij daarin ook zijn steentje bij, onder meer middels het door hem onderhouden ’tuintje’ bij de entree, waar hij met rode geraniums een BVV-uitstraling aan meegaf. Ook was hij actief bij de soosmiddagen en de kaartavonden die in de kantine op sportpark De Bongerd georganiseerd werden. Samen met zijn vrouw Martha was hij bovendien een trouw supporter van het eerste elftal. In december 2008 werd Henk voor zijn inspanningen voor BVV Barendrecht onderscheiden als Lid van Verdienste.

De club wenst Martha en de andere nabestaanden van Henk veel sterkte bij de verwerking van het verlies. De uitvaart vindt donderdag in besloten kring plaats.