KERSTBERICHT VAN DE VOORZITTER

December 2021. Vorig jaar had ik het over een maand en een jaar die wij waarschijnlijk nooit meer zouden vergeten… Welnu, daar kunnen we het afgelopen jaar bij schrijven. We zitten weer in een lockdown en hebben weer te maken met een onderbroken seizoen. Om moedeloos van te worden toch? En dat terwijl er nog steeds veel geleerden zijn die blijven zeggen dat sporten, zeker in de buitenlucht zoals voetbal gezond is.

Weer een poosje niet voetballen en na afloop gezellig een beetje socialiseren in de kantine. Met elkaar een frisdrankje, biertje, wijntje drinken. Persoonlijk had ik mijn laatste seizoen als voorzitter van onze prachtige vereniging ietsjes anders voorgesteld. Maar goed “het is wat het is”. Los van het niet kunnen sporten heb ik enorm te doen met al die winkeliers, restauranthouders, etc. die net voor de Kerst weer dicht moesten. De gifbeker genaamd Corona en nu Omikron moet blijkbaar helemaal leeg.

Desalniettemin moeten we met z’n allen proberen om positief en vooruit te blijven denken naar weer betere tijden, want die gaan er zeker weer komen. Gelukkig hebben veel van onze leden en ook heel veel van onze trouwe sponsors ons in het afgelopen jaar wederom door dik en dun gesteund en begrip getoond voor de situatie waarin wij met z’n allen hebben verkeerd en helaas nog verkeren. Daarvoor wil ik iedereen namens mijzelf en het gehele bestuur hiervoor onze enorme waardering uitspreken en u allen wederom ontzettend bedanken.

In het afgelopen moeilijke jaar hebben velen van u ons eens te meer laten zien waar een vereniging zoals BVV Barendrecht voor staat en dat geeft iedereen denk ik een heel warm, sociaal en dankbaar gevoel.

Dit gezegd hebbende wil ik u allen, iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij de BVV Barendrecht, namens het gehele bestuur hele fijne feestdagen wensen en een gelukkig en hopelijk heel gezond en hopelijk heel snel een virusvrij 2022.

Met vriendelijke groet,

Martin Seltenrijch
Voorzitter