JUBILEUMEDITIE PRESENTATIEGIDS VERSCHENEN

Stanley Husen en Peter de Bondt

Zoals te doen gebruikelijk brengt BVV Barendrecht aan het begin van het nieuwe seizoen een presentatiegids uit. Het exemplaar van dit seizoen is extra bijzonder, want het is maar liefst de 25e editie van het jaarlijkse boekwerk.

Zaterdag werd de nieuwe presentatiegids uitgebracht. Na de wedstrijd van Barendrecht 1 tegen Excelsior ’31 mocht verdediger Stanley Husen het eerste exemplaar in ontvangst nemen, omdat hij dit jaar op de cover staat. Hij kreeg de eerste gids uit handen van Peter de Bondt, directeur/eigenaar van De Bondt grafimedia communicatie. Zijn bedrijf is betrokken geweest bij de vormgeving en druk van bijna alle presentatiegidsen, dus ook de jubileumeditie is afkomstig van de drukpersen van De Bondt.

In de presentatiegids komen alle onderdelen van de voetbalvereniging aan bod. Er is dus aandacht voor het eerste elftal, maar ook voor de jeugd, vrouwen- en meisjesafdeling en G-voetballers. Natuurlijk komen ook talrijke vrijwilligers aan het woord die zich wekelijks met hart en ziel inzetten voor BVV Barendrecht.

Alle leden in Barendrecht, Portland, Ridderkerk en Heerjansdam krijgen een presentatiegids thuisbezorgd. Leden buiten deze gebieden kunnen gidsen afhalen in de kantine. Ook wie extra exemplaren wil kan vanuit de kantine van de club een presentatiegids meenemen.