JOREN TROMP NIEUWE HOOFDTRAINER BARENDRECHT ONDER 23

BVV Barendrecht heeft Joren Tromp (33 jaar) met ingang van het seizoen 2020/2021 aangesteld als hoofdtrainer van Jong Barendrecht, het nieuw te vormen Onder-23 team dat volgend seizoen van start gaat.

Joren heeft ruime ervaring met training, coaching en talentontwikkeling bij alle jeugdcategorieën op divisieniveau opgedaan. De laatste jaren was hij werkzaam bij de KNVB als scout/trainer bij Jeugdplan Nederland en als docent. Joren, in het dagelijks leven docent Lichamelijke Opvoeding en Engels, was dit seizoen nog zelf actief als voetballer in het eerste elftal van DHC zondag. Na dit seizoen beëindigt hij zijn lange actieve voetbalcarrière en gaat hij zich volledig richten op zijn trainerscarrière.

Het bestuur is blij met de komst van Joren en is ervan overtuigd dat het trainen/coachen van het Onder-23 team en de nauwe samenwerking met nieuwe hoofdtrainer Richard Elzinga uitstekend aansluiten bij zijn achtergrond en ambities. De club wenst Joren veel sportief succes en plezier bij de BVV.