JANSSEN KLINIEK WORDT SHIRTSPONSOR BVV BARENDRECHT

Shirtsponsor Janssen Kliniek

Het vlaggenschip van BVV Barendrecht trapt binnenkort het nieuwe seizoen af met een nieuwe shirtsponsor. De naam van Janssen Kliniek prijkt met ingang van de nieuwe voetbaljaargang op de borst bij het eerste elftal van de Derde-divisionist. De kliniek deelt de shirtsponsoring van de hoofdmacht met zes andere shirtsponsoren van BVV Barendrecht.

De kliniek is in handen van plastisch en esthetisch chirurg Martin Janssen. Het sponsorcontact met de club kwam vooral tot stand via zijn broer Ronald Janssen, die zijn betrokkenheid bij BVV Barendrecht onlangs bezegelde als nieuwe hoofdsponsor met zijn bedrijf BEST Trucks. Martin wil met de shirtsponsoring dat initiatief stimuleren: “Ik vind het een mooie manier om de club waar mijn broer en zijn bedrijf zo betrokken bij zijn, ook te ondersteunen. Doordat onze kliniek landelijk patiënten bedient, bereiken we wellicht ook mensen in deze regio die een plastische of cosmetische ingreep overwegen”, verklaart Martin Janssen. De kliniek is gevestigd in het Brabantse Oisterwijk, al liggen de roots van Martin net als zijn broer in Barendrecht. “Ik heb zelfs nog een seizoen bij de BVV gevoetbald”, herinnert hij zich. “Dat mag geen naam hebben. Al was ik volgens mij wel nét iets eerder dan mijn broer”, lacht hij met een knipoog.

Zeven shirtsponsoren
BVV Barendrecht kent verschillende shirtsponsoren, die afwisselend op de tenues staan tijdens de wedstrijden van Barendrecht 1. BEST Trucks is al geruime tijd als sponsor aan de club verbonden en tekende eerder deze maand voor het hoofdsponsorschap. Ook Den Otter Verhuizingen & Transport en De Bondt grafimedia communicatie zijn al jarenlang shirtsponsor van de rood/witten. Het security management bedrijf Nsecure is sinds een paar jaar shirtsponsor bij BVV Barendrecht, in 2018 sloten EMQ Logistics en Tsubaki Europe zich als shirtsponsor aan bij de voetbalvereniging. Janssen Kliniek wordt zodoende de zevende shirtsponsor voor BVV Barendrecht. De club is vanzelfsprekend blij met deze brede commerciële basis van betrokken begunstigers.