INSCHRIJVINGEN VOOR VILLEX WONEN BUSINESSCLUB VOETBALTOERNOOI GESLOTEN

Het jaarlijkse voetbaltoernooi van de Businessclub van BVV Barendrecht komt er weer aan! Op woensdag 29 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, wordt het toernooi tussen bedrijfsteams van de Businessclub weer afgewerkt. Het toernooi draagt dit jaar voor het eerst de naam van sponsor Villex Wonen.

Inmiddels is de inschrijving voor het Villex Wonen Businessclub Voetbaltoernooi gesloten. Maar liefst 55 teams nemen deel aan het toernooi en worden die woensdagavond verdeeld over elf poules van vijf teams. Om 18.30 uur begint de eerste wedstrijd van het toernooi en de uiteindelijke finale wordt rond 22.10 uur gespeeld. De definitieve tijden worden in een programmaboekje vooraf aan de deelnemers bekend gemaakt. Elk team bestaat uit een keeper, 6 spelers en reservespelers en er wordt gespeeld op een half veld. Elke wedstrijd duurt 15 minuten en tussen de wedstrijden zit 5 minuten rust.

De afgelopen jaren waren er altijd meer dan teams die deelname en die gezamenlijk zorgden voor een hele gezellige en sportieve avond. Uiteraard zijn ter plaatse hapjes en een drankjes verkrijgbaar. Gedurende de avond is er een DJ en later op de avond zal ook volkszanger Wim Dalmee nog een spetterend optreden verzorgen.