HULP GEZOCHT VOOR DE BVV SPORTSHOP

Met het vooruitzicht dat we weer lekker gaan voetballen in het nieuwe seizoen betekent het ook dat de BVV Sportshop in het jeugdhonk van BVV Barendrecht weer open gaat. Het is de bedoeling dat de shop op sportpark De Bongerd in het nieuwe seizoen op zaterdag en eens per week op een doordeweekse avond weer open gaat.

Om dat voor elkaar te krijgen, zoekt de club shopmedewerkers die de bezetting van de BVV Sportshop kunnen verzorgen. Vanuit de shop worden onder meer de leasekleding pakketten voor de jeugd verzorgd en worden diverse voetbal- en BVV-artikelen verkocht. Met de opbrengsten van de shop zorgt de club ervoor dat onze jeugdtrainers een complete trainings-set ontvangen.

Per direct zoekt de BVV daarom een aantal vrijwilligers die per maand ongeveer 2-3 uur willen besteden aan verkopen in de shop, inventaris-beheer, bestellingen opnemen en de financiële afhandeling regelen. Wie geïnteresseerd is om op deze manier wat voor de club te betekenen, kan contact opnemen met Leen Vos via telefoonnummer 06-10645603.