HERFST-TITELS VOOR JEUGDTEAMS BVV

Barendrecht JO14-2, Barendrecht JO14-4 en de meiden van Barendrecht MO15-1 hebben zaterdag de herfst-titels in de wacht gesleept.

De jeugdtalenten van Barendrecht JO14-2 wonnen zaterdag het laatste competitieduel bij SV Charlois met 5-3. Concurrent Blijdorp had een week eerder juist verloren tegen SV Charlois, waardoor Barendrecht die ploeg passeerde op de ranglijst. Na afloop was er natuurlijk het gebruikelijke patatje en frisdrank om het kampioenschap te vieren (foto).

Barendrecht JO14-4 won al haar competitieduels en kende ook in de laatste wedstrijd geen genade voor hekkensluiter Groeneweg; het werd 9-0 voor de rood/witten, die met 62 doelpunten gemiddeld meer dan zes keer per wedstrijd scoorden.

Barendrecht MO15-1 moest het in de laatste competitieronde opnemen tegen rechtstreekse concurrent PPSC. Het doelsaldo van de Barendrechtse meiden was echter zoveel beter dat alleen een ruime nederlaag nog roet in het eten kon gooien. Het werd op sportpark De Bongerd 3-1 voor PPSC, wat voldoende was om de ploeg uit Schiedam op doelsaldo op ruime afstand te houden.