GOUDEN SCHEIDSRECHTERSSPELD VOOR KEES ROMEIN

BVV-vrijwilliger Kees Romein heeft zaterdagmiddag een bijzondere onderscheiding gekregen vanuit de KNVB. Kees was in het verleden jarenlang scheidsrechter voor de voetbalbond en is al geruime tijd gastheer voor de KNVB-scheidsrechters bij BVV Barendrecht. Als dank voor zijn inspanningen voor de scheidsrechters, ontving hij vanuit de KNVB de Gouden Scheidsrechtersspeld.

Na afloop van de thuiswedstrijd van BVV Barendrecht tegen Excelsior Maassluis – waarbij Kees als gebruikelijk het arbitrale kwartet begeleidde – werd hij door oud-collega’s van de KNVB verrast in het Businesshome van de club. Hij ontving de Gouden Scheidsrechtersspeld, samen met de bijbehorende oorkonde.

Voor zijn inspanningen voor de samenleving werd Kees in 2015 ook al onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Binnen BVV Barendrecht, waarvan hij maar liefst 63 jaar lid is, is hij ook een zeer betrokken vrijwilliger. Voor zijn activiteiten binnen de club werd hij in 2009 benoemd tot Lid van Verdienste. De BVV feliciteert Kees uiteraard van harte met zijn KNVB-onderscheiding!